Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Of ik Olympisch Goud heb gewonnen!


Na een strijd van bijna 2 jaar, heeft vandaag de Raad van Beheer toegezegd dat ze Raqui officieel op HD willen en gaan beoordelen. Het heeft lang geduurd om dit voorelkaar te krijgen, omdat Raqui officieel niet op mijn naam staat. De regels zijn dat alleen de wettelijk geregistreerde eigenaar een verzoek om gezondheidsbeoordeling mag indienen. Maar omdat Raqui al 2 jaar bij mij woont en ik alle dagelijkse en medische verzorging betaal, geven alle instanties inclusief dus de Raad aan dat ik een rechtszaak over het juridisch eigendom 100% gegarandeerd win. Ze vinden het overbodig dat ik dat aanga en willen dus meewerken in het belang van de hond en het ras 'de Nederlandse Schapendoes'. Ik laat Elmo ook meteen beoordelen, hij staat wel op mijn naam dus geen problemen. Dan hebben we tenminste eindelijk officieel vastliggen dat er 2 HD-lijders in deze lijn zijn en kan niemand meer ontkennen dat dit zo is. Dit resultaat voelt als een gouden olympische medaille!d


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw