Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Ach, mijn adoptie hond Dana is dood...


Vandaag een triest berichtje, ook al heb ik haar nooit in het echt ontmoet:

Beste adoptant,

Het spijt mij u dit bericht te moeten sturen, maar gister is geheel onverwachts Dana overleden aan een hartstilstand. Ze woonde sinds juni 2011 bij dierenthuis en was pas 5 jaar oud. Het afscheid is voor ons heel plotseling en we zullen haar erg gaan missen. We wensen u veel sterkte met het verlies van Dana en willen u bedanken voor de steun die u haar gegeven hebt. We hopen dat u ondanks dit droevige nieuws toch wilt blijven adopteren en uw steun aan een andere hond wilt geven. Een berichtje te zijner tijd van uw kant hierover zouden we zeer op prijs stellen. Met vriendelijke groet, Anneke van der Meij Honden adoptie

Stichting Dierentehuis


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw