Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Slagerij/drogerij in bedrijf....


Vandaag de Clatronix maar weer es aangezet. Voorafgegaan door een doehetzelf lesje anatomie. Nu weet ik hoe kippenmaagjes eruit zien, en runderpezen. Niet klein te krijgen, die pezen, taai spul :-) De garage wordt weer als nooit te voren bewaakt, Elmo en Raqui zijn helemaal gek alweer, moeten per se de wacht houden voor de deur... Helaas jongens, nog zeker wachten tot morgenmiddag. Oh ja ik heb het zelf maar bij m'n hellofresh maaltijd gehouden: verse sperciebonen, eigenheimers en een speciale kaas. Ook fijn!

foto's


3 keer bekeken

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now