Zoeken
  • Marjolein Flobbe

M'n nieuwe bijbel....


Vandaag o.a. dit boek binnen gekregen, van de aanbevolen literatuurlijst voor Exterieur en Beweging. Wat een geweldig boek. Incl. dvd met meer dan 400 films over beweging van honden. Dit is m'n nieuwe bijbel, en de nieuwe goeroe heet Martin S. Fischer die alles zowat al onderzocht heeft met ingewikkelde X-ray apparatuur over Dog Locomotion wat ik ooit zou willen onderzoeken :-) Was ook wel onwaarschijnlijk dat nooit iemand zich eerder deze vragen zou hebben gesteld en daar onderzoek naar zou hebben verricht ;-) Veertig verschillende rassen nauwkeurig geanalyseerd en gedocumenteerd. Zelfs de Polski Owcarek Nizinny, die behoorlijk verwant is aan de Schapendoes, is tot in detail gemeten, gescand en onderzocht. Supergaaf referentiemateriaal. Wauw wat een vondst dit boek...

Studie informatie

Foto's

#eb

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw