Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Teerling - Claudia de Breij


Leuke avond, op herhaling bij Claudia de Breij, nu gelukkig niet ziek :-)

"Teerling (november 2013- mei 2014) ’t Is crisis. (Misschien had u dat al ergens gelezen.) In de economie, in de politiek en misschien ook wel in uw hoofd. En dat blijft het nog wel even ook. Zeggen ze.‘We moeten sámen de schouders eronder zetten, maar dan nog zullen we het nooit meer zo goed krijgen als vroeger’, murmelt de minister-president ons zuinig toe. Het is niet anders.De teerling is geworpen. Claudia de Breij gelooft er niks van.Over crisis hoef je haar niks te vertellen (ze komt er zelf net uit) en vanavond zal ze bewijzen dat het waar is:Het wordt inderdaad nooit meer zo goed als vroeger.Het wordt veel beter!"


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw