Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Istanbul!


Artworkshop/Asterix 8 (Regulatory Affairs European Meeting)

Ontzettend leuke dagen gehad in Istanbul. Zondag eind van de ochtend met Sander en Baukje naar Istanbul gevlogen. Marjolijn, Nienke en Petra waren er al sinds vrijdag, Harry, Helga, Jan en Johan kwamen pas in de avond. Na aankomst in het Hilton hotel hebben we meteen een taxi gepakt naar de oude stad. Rondgelopen vanaf Tokapi Palace naar de Haga Sofia en de Blauwe Moskee. Toch nog iets van Istanbul meegepikt. Het was heerlijk weer, dus daarna op een terrasje gegeten. Tegen een uur of 22.00 waren we terug in het hotel. Deel van de collega’s zaten in de bar, we zijn natuurlijk maar even aangeschoven. Maandag begon de dag redelijk relaxt met ontbijt en om 8.45 verzamelen in de grote zaal. Even wat voorbereiding gedaan voor de workshops en toen gingen we van start met de presentaties. Harry deed het openingswoord, daarna was mijn verhaal over de status van het TVT project. Ik kreeg veel vragen, ’t onderwerp staat duidelijk hoog bij iedereen op de agenda. Daarna Sander met de status update over PMD en serialisatie. Vervolgens de eerste workshop, mijn onderwerp: artwork review. Ik had een leuke groep samen met Jan, er werd veel gedicussieerd en van gedachten gewisseld. Volgens Jan liep het als een trein onder mijn leiding J. De andere groepen hadden het soms lastig, moesten de antwoorden uit de mensen trekken. Gelukkig hadden Jan en ik dat helemaal niet. Daarna uitgebreid lunchen en door met de andere 2 workshops, het change control process en quality management. Beide sessies gingen weer goed, bij de eerste heb ik Baukje ondersteund, de laatste heb ik weer zelf gedaan, zonder assistentie deze keer. Om 17.00u zat een lange vermoeiende dag erop. Het liep allemaal goed en we hebben veel input gekregen voor waar we het komende jaar met de affiliates aan gaan werken. Na afloop kreeg ik veel complimenten over mijn presentie, altijd leuk om te horen dat het onderwerp boeiend was en ik een duidelijk en amusant verhaal had. Zeker omdat het commentaar op sommige andere sprekers iets minder lovend was. Uiteraard volgde er nog een nabespreking met het team gevolgd door een drankje in de bar, uiteindelijk konden we om 18.15u nog snel even omkleden voor het welkomsdiner van de Asterix, die om 19.00u begon op het dakterras van het hotel. Ook dat was leuk en gezellig, ’t werd nog best laat. De helft van ons team bleef op de Asterix de rest van de week, ik zat in het deel wat dinsdag rond de middag weer naar huis vloog. Nog de openingspresentaties meegepikt en 1 workshop, leuk om te zien hoe de RAE collega’s het georganiseerd hadden. De onderwerpen waren wat ver van ons bed, dus lastig om een zinnige bijdrage te leveren. We werden om 14.00u opgepikt, vlogen uiteindelijk om 17.00u en ik was om 19.00 weer op Schiphol. Elmo en Raqui bij de oppas opgehaald, alles goed gegaan. Tegen 23.00u thuis… gelukkig hadden we al besloten om allemaal uit te slapen. Al met al weer erg leuke dagen. En Istanbul is eentje voor op het lijstje, interessante stad om nog es wat langer rond te gaan kijken.

FOTOS


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw