Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Blauwe bos


Vandaag met Marijke en Eric 't Blauwe Bos bij Haulerwijk ontdekt. 't Is gewoon groen... ;-)

Heel mooi maar weinig officieel losloopgebied. Wij laten natuurlijk de doezen gewoon lopen, geen boze boswachters deze keer. Maar met een groep kan dat natuurlijk niet. Heerlijk bijgekletst na de vakantie. De honden hebben zich uitgeleefd ondanks de warmte. Terras opgezocht in Bakkeveen, we kwamen bij een erg mooi theehuis uit. Daarnaast zat de VVV dus maar eens geinformeerd waar je wel 'los' mag lopen, blijkt precies daar naast het Theehuis te zijn. Next time!

foto's


3 keer bekeken0 reacties

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now