Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Pups kijken en inventariseren


En weer een heerlijk dagje puppies kijken, deze keer bij De Groene Steen van Angela in Hoorn. Lekker tochtje door de polder en 't IJsselmeer met dit mooie weer. Daarna genieten en goed meekijken en opletten bij Jettie's beoordeling. Heerlijk dat ze zoveel uitlegde en al onze vragen beantwoorden van 'maar waarom zeg je dit..... of wat bedoel je dan met dat.....'. Uiteindelijk een teefje voor Angela gekozen en een teefje voor Paula, dame 1 wordt Rosa en dame 2 Maaike. En tja, ook bruine puppies zijn leuk, ben niet zo van de bruine doezen maar och....wie kan zoiets nou weerstaan :-)


6 keer bekeken0 reacties

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now