Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Bryan: een man en zn gitaar


Onze eerste concert was in Thialf, in Heerenveen. 1992. Waking Up The World Tour. Pfffff lang geleden, met Bryan worden wij ook oud ;-) Vele Bryan Adams concerten daarna volgende. De Kuip, Goffertpark, Ahoy', Sportpaleis Antwerpen, Werchter Classic... noem maar op. Na 22 jaar zaten we vanavond een keertje op theatherstoelen in plaats van staan en springen voor 't podium, ook een belevenis, in De Doelen in Rotterdam. En geen band, alleen Bryan met z'n accoustische gitaar. Af en toe begeleid op piano. Tjonge, wat kan die man zingen.... Nog nooit zo goed gehoord. Zuiver, helder, prachtig. Zelfs de enorme rockers blijven helemaal overeind in zo'n setting. Run To You, It's Only Love, 18 Till I Die. En de ballads zijn alleen maar mooier natuurlijk. Heaven, Everything I Do, Straight From The Heart. Echt een aanrader deze Bare Bones Tour! Krijg direct zin in de Reckless 30th Anniversary tour, december in de Ziggo Dome...


2 keer bekeken0 reacties

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now