Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Leuk vooruitzicht, heel benieuwd of die van mij nog instincten hebben ;-)


AANLEGTEST SCHAPEN DRIJVEN

De regio Groningen, Friesland en Drenthe gaat op zondag 21 september 2014 wederom een aanlegtest schapen drijven dag organiseren in samenwerking met Sandra Schonewille van Dutch Fields. Zij heeft al eerder op 2 dagen schapendoezen en hun eigenaren begeleid. Op deze dag zal blijken of u hond nog weet wat werken met de schapen inhoud. Zal hij bloedserieus aan de slag gaan en zich van niets en niemand iets aan trekken. Of zal hij tonen dat zijn interesses toch op een ander vlak liggen, waardoor de bazen buiten het weiland geamuseerd worden.

Schapendoezen uit het gehele land maar ook uit Duitsland zijn welkom In Nieuw Balinge (DR).

Kosten voor deze test bedragen € 15,-- per combinatie inclusief koffie/thee en wat lekkers. Bij opgave gaarne de naam en telefoonnummer van de eigenaar vermelden + naam van de hond, leeftijd en geslacht. Tevens kunt u opgeven of u ’s morgens of ’s middags uw hond wil laten testen. We houden rekening met de afstand die u wellicht zal moeten afleggen.

Opgave en informatie bij Margot Smeenge e-mail mjk01@ziggo.nl


2 keer bekeken

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now