Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Dag lieve Saartje... :-(


Ergens in m'n onderbuik voelde ik het zaterdag al.... Na vrijdagavond had ik Saartje niet meer gezien. En dat klopt niet, ondanks dat ze niet van drukte houdt kom ze wel altijd eten. Maar ja dan gooi je het op de housewarming.... Maar zondag niks. En maandag niks. Overal roepen en kijken maar nee. Dus toch maar met de honden een stuk langs de weg gelopen en ja, tot mijn verdriet lag ze langs de weg..... Gelukkig niet kapot en ze lag heel mooi neergelegd. Ik denk 1 harde klap van een auto. De bestuurder is gestopt om te kijken of ze nog leefde, een kleine troost, want ze lag er zo mooi bij netjes ver aan de kant in 't gras. Klein beetje bloed om haar bek, verder niks. Ik ben wel blij dat ik haar gevonden heb, nu weet ik tenminste zeker waar ze is en is er geen onzekerheid. BAH! Janken.....Lieve mooie Saar, die de afgelopen maanden hier zo gelukkig was. Zo'n ontzettende knuffel, dicht in je nek te kruipen. Ze werd net eindelijk wat dikker, paar grammetjes meer stonden goed op haar magere lijfje. Altijd muizen aan het vangen, spelen met Raqui, genieten in de zon, op en top poes geworden. Sorry mam, dat ik niet beter op haar gepast heb :-( Mis haar nu al enorm, al was ze nog maar net een half jaartje bij mij. De foto's zijn van donderdag, toen genoot ze nog heerlijk van het mooie nazomerweer.

2014-08-28 18.40.13.jpg
2014-08-28 18.33.59 HDR.jpg
2014-08-26 16.59.06.jpg
2014-08-26 16.58.52 HDR.jpg
2014-08-26 16.58.36.jpg


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw