Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Proefexamen


Wow, dat ging onverwacht goed, 't proefexamen... Toch best spannend, zeker omdat 'ze' maar blijven zeggen dat bijna niemand in 1x slaagt. En dat de mensen die een goed proefexamen doen teveel denken dat ze er zijn, en dan juist op het examen er niks van bakken.

Tja.

Ik had een Jack Russel teefje en een Whippet reu. Een kwartier de tijd per hond. Eigenlijk viel het me mee, ik had genoeg tijd voor de keuring en voor het schrijven van het verslag. Volgens Erica en Anne-Marie, mijn examinatoren, had ik het heel behoorlijk gedaan. Dat vertaal ik dan als 'geslaagd'. En nee, ik ga nu niet denken dat ik het wel makkelijk haal. Nog een paar weken doorstampen en dan gaan we er voor op 29-11.

#eb

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw