Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Les 1 Schapendrijven


Het was weer geweldig. Met de hele vriendenclub (Tanja en Oene met Jeppe, Barend en Petra met Lars, Diana als toeschouwer) op schapendrijfles.

Jeppe had er niet veel zin in, bleef lekker op een afstand hard staan blaffen en vooral naar Tanja kijken. Lars ging fanatiek aan de bak, heeft hele happen wol uit de staarten van alle schapen geplukt. Elmo sloeg de eerste ronde op hol van een schaap dat net gedekt was, dat wilde hij nog wel even over doen. Na de pauze gingen we verder met 4 nieuwe schapen die gelukkig niet 'loops' waren. Toen ging het een stuk beter! Erg leuk om te doen, ook erg leuk om complimenten te krijgen dat ik het ook goed deed, blijkbaar heb ik instinctmatig door hoe je met de schapen moet lopen en hoe te reageren op Elmo. Heel erg leuk om te doen. Raqui mocht nog even weer een paar minuten aan de dieren wennen, ze rook zowaar heel even en keek wel 1x naar de kudde. Daarna deed ze alleen mij een plezier en volgde mij, de schapen tussen ons in consequent negerend. Ach, geduld en langzaamaan wennen. Ze hoeft niks :-) Ook een aantal andere doezen deden het prima. Over 4 weken de volgende les, we hebben er nu al zin in.

Foto's

Petra met Lars

2014-11-22 13.19.06.jpg

Elmo uitgeteld

2014-11-22 17.08.00.jpg


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw