Zoeken
  • Marjolein Flobbe

SUV introductietraining terreinrijden


Samen met Marc naar de Drivers Academy van de ANWB in Lelystad. We mochten oefenen in terrein rijden in Volkswagens Tiguans. Om de beurt een parcours afleggen door bossen, tussen de bomen door manoevreren. Steile hellingen omhoog, omlaag, schuin rijden, over kasseien, door diepe geulen, over gras, blad en wat al niet meer. Demo wat zo'n ding allemaal kan op gekke toestellen. Hartstikke leuk om te doen, denk dat we er een nieuwe hobby bij hebben. We begonnen om half 4 in het licht en eindigden na zessen in het donker. Geweldig. Het gaat allemaal om beheersing en controle, lage snelheid. Alleen maar de koppeling op laten komen, blijven tuffen in z'n 1, geen gas, geen koppeling, geen remmen, gewoon de auto laten rollen en alleen sturen. Tof!


4 keer bekeken0 reacties

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now