Zoeken
  • Marjolein Flobbe

De katers zijn ex-katers geworden


Vanochtend vroeg Ernie en Ozzie bij de dierenarts afgeleverd voor hun castratie. Omdat het 'bij de prijs in zat' vanuit het asiel deze keer bij een vreemde dierenarts, niet onze eigen. Die kon het niet zo goed met de mannen vinden, ik mocht om half elf ineens komen opdraven omdat Ernie niet te benaderen was. Bijzonder, het is de grootste knuffel die je kunt bedenken, m'n eigen dierenarts Anne wil hem altijd houden, zo lief is hij daar. Toen ik kwam ging alles gelukkig van een leien dakje, men was verbaasd dat de kat zo anders was met mij erbij. Heeft ergens ook wel iets vertederends... hoezo hebben katten geen baasjes maar personeel en hechten die zich niet aan je ;-) Om 2 uur mocht ik ze weer ophalen. Ook Ozzie was toen niet in z'n humeur, de mannen zaten te blazen en te grauwen in hun uitslaaphokje. Er zaten ook veel andere katers en het stonk vreselijk..... Thuis alles weer prima, nog een beetje slaperig maar na een paar uurtjes wilden ze naar buiten en ving Ernie direct weer een muis. Nu kunnen ze veilig de hort op zonder voor ongewilde kittens te zorgen!

2014-12-24 15.16.04.jpg
2014-12-24 15.08.40.jpg
2014-12-24 15.03.44.jpg


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw