Zoeken
  • Marjolein Flobbe

Landgoed Fair Marienwaard


Bijzondere dag... 😊. Met zussen, zwager, neef, nicht en de doezen naar de Landgoed Fair Marienwaard. Meteen lachen bij aankomst, kom je nietsvermoedend aantuffen in de Freelander, worden we naar de vip-parkeerplaats voor LandRover rijders gedirigeerd 👍. Daarna half uurtje op de fair en ja, twee dames met een Schapendoes en een Stabij. Even kletsen, Simmer knuffelen, na een poosje de vraag 'hoe heten deze, mijne heet Floh Raqui van 't Haskerhus'. Wow, familie! Nestzus van Elmo (Frodo Raqui) en natuurlijk dochter van Raqui 😃. Wat een toeval. Leuk gekletst en bijgepraat, gegevens uitgewisseld om contact te houden. Daarna LandRover Experience met Nils en Frank gedaan in een stoere Range Rover Sport en verder lekker slenteren over de Fair. De rest shoppen, ik veel Simmer showen, tjonge wat een belangstelling: had em wel 10x kunnen verkopen maar egnie, en schaduwplekjes opzoeken 😃 Wat deed mn mannetje het geweldig, met steun van Raqui!


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wauw