Pups

July 14, 2014

Nog wat 'nasleep' dingen van mijn FAC periode ;-) Nesten waarvoor ik de oudercombi heb uitgezocht bezoeken. Ondanks dat ik geen FAClid meer ben vinden de mensen het toch fijn als ik dan lekker prive kom kijken en laat weten wat ik van het resultaat vind. Erg leuk om te zien wat er voor hondjes zijn geboren. Vanmiddag bij Annelies geweest van Snoezendoes in Zwolle. Heerlijke pups, 2 reuen, 2 teven. Twee blauwschimmels, 2 zwartwitten. Heerlijke karakters. Wat fijn dat er gewoon nog fokkers zijn die zeggen 'het gaat me om het prettige gedrag, niet zo zeer om de schoonheid'. Geweldig.

 

 

Please reload

Featured Posts

Vier pups in Zweden bij Loppan!

March 12, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

May 30, 2019

March 17, 2019

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon