Pups kijken en inventariseren

July 16, 2014

En weer een heerlijk dagje puppies kijken, deze keer bij De Groene Steen van Angela in Hoorn. Lekker tochtje door de polder en 't IJsselmeer met dit mooie weer. Daarna genieten en goed meekijken en opletten bij Jettie's beoordeling. Heerlijk dat ze zoveel uitlegde en al onze vragen beantwoorden van 'maar waarom zeg je dit..... of wat bedoel je dan met dat.....'. Uiteindelijk een teefje voor Angela gekozen en een teefje voor Paula, dame 1 wordt Rosa en dame 2 Maaike. En tja, ook bruine puppies zijn leuk, ben niet zo van de bruine doezen maar och....wie kan zoiets nou weerstaan :-)

 

 

Please reload

Featured Posts

Vier pups in Zweden bij Loppan!

March 12, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

May 30, 2019

March 17, 2019

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon