Top service!

March 2, 2015

Vandaag de Freelander voor wat kleine service dingetjes naar Van der Zweerde. Allemaal niks ernstigs maar wel wat irritant. Ruitenwissers die raar doen, diesellekkage, slecht starten, kapotte luidspreker. Alles keurig in een halve dag verholpen, netjes onder garantie. En ondertussen zelf in deze mega coole leenauto op pad. Dacht dat mijn Landrover al groot was, haha, dit is pas een vrachtwagen. Geweldig! Top service dus maar weer van Autobedrijf van der Zweerde uit Nijensleek.

 

 

Please reload

Featured Posts

Vier pups in Zweden bij Loppan!

March 12, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

May 30, 2019

March 17, 2019

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

2018 © Marjolein Flobbe

fight cancer logo
KWF logo
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon