top of page

Disclaimer marjoleinflobbe.nl

 

 

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 

 

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;

  • u: de bezoeker van de website;

  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.

 

 

Onderstaande is van toepassing op de website die u nu bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 

 

 

marjoleinflobbe.nl heeft de content van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit vrij op internet in te zien bronnen met als enig doel informatieverschaffing, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. 

 

marjoleinflobbe.nl wordt regelmatig geactualiseerd. Via deze site kunt u worden verwezen naar informatiebronnen van derden.

 

marjoleinflobbe.nl kan geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud van deze bronnen.  Indien u niet werkende hyperlinks signaleert verzoekt marjoleinflobbe.nl deze door te geven zodat de website kan worden geactualiseerd.

 

marjoleinflobbe.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan hard- en software, besmetting met virussen of ander ongemak.

 

De inhoud van deze site, valt onder het copyright van marjoleinflobbe.nl, tenzij anders vermeld. Met grote zorgvuldigheid is de bron van de inhoud van deze site waar mogelijk vermeld, hetzij door namen, initialen en/of links naar de website van de eigenaar: er is op geen enkel wijze de intentie om copyright op data van de rechtmatige eigenaar te misbruiken. Indien u meent dat data waarvan u eigenaar bent onterecht is gebruikt op deze website, verzoekt marjoleinflobbe.nl vriendelijk dit te melden zodat eea op de juiste wijze kan worden herstelt. Inhoud van deze site mag worden gebruikt na schriftelijke toestemming van marjoleinflobbe.nl


 

bottom of page